top of page
Diamond Earrings
Engagment Ring

Verlovingsringen

Welkom bij RAYAR, uw juwelierszaak in Antwerpen. Onze grote selectie sieraden zal aan al uw behoeften voldoen, wat en waar ze ook mogen zijn. Geniet van onze uitzonderlijke winkelervaring en neem bij vragen of opmerkingen contact op met onze klantenservice.

Bij Rayar kun je voor elk sieraad je eigen ontwerp maken. Wij zijn ambachtslieden en creëren op bestelling gemaakte sieraden hier in het hart van  Europa. Of u nu in Antwerpen woont of gewoon op bezoek bent, wij bedienen klanten over de hele wereld uit Saoedi-Arabië, Finland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Frankrijk. Als makelaars op de Antwerpse Diamantbeurs kunnen we diamanten aanbieden aan de beste prijs en de hoogste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar solitaire of diamanten verlovingsringen, Rayar is uw juwelier in Antwerpen. Wij kopen en verkopen goud, neem contact met ons op voor meer informatie.

IMG_4870.jpg

Over ons

Ons verhaal

Sinds de eerste dag hebben we onvermoeibaar gewerkt om ons productaanbod uit te breiden en de ervaring van onze klanten nog beter te maken. We zijn trots op hoe ver we zijn gekomen, maar blijven ons inzetten om nog beter te presteren.

Onze collecties zijn zorgvuldig geselecteerd. Bezorgopties en betaalmethoden genereus en flexibel. Blader door onze productgalerij en ervaar zelf winkelen met RAYAR. Aarzel niet ons te contacteren bij vragen, opmerkingen of suggesties.

Lees meer over ons.

bracelet on arm
Solitaire Ring

STUUR ONS EEN OPMERKING

OPENINGSTIJDEN

Zondag     11:00 - 18:00

Maandag     11:00 - 18:00

Dinsdag     11:00 - 18:00

woensdag 11:00 - 18:00

Donderdag   11:00 - 18:00

Vrijdag       11:00 - 14:00 uur

ZATERDAG GESLOTEN

  • Instagram

Bedankt voor het indienen!

bottom of page