top of page
IMG_4870.jpg

HET VERHAAL VAN RAYAR

Beste in het vak

RAYAR is een bekende en gerenommeerde juwelier in Antwerpen. We hebben sinds de eerste dag voortdurend een verscheidenheid aan hoogwaardige en betaalbare producten gepresenteerd. Onze klanten kunnen juwelen op maat bestellen, de meeste solitaire diamanten kopen tegen de beste prijs en goud kopen en verkopen in onze juwelenwinkel.

 

Onze passie voor uitmuntendheid heeft ons vanaf het begin gedreven en blijft ons in de toekomst drijven. Wij zijn de vierde generatie van een familie van juweliers en handelaren in diamanten en edele metalen.  Wij zijn actieve handelaars op de Antwerpse diamantbeurs en GIA-gecertificeerd.

 

Het team van RAYAR, Yosef en Ricky, weten dat elk product telt en streven ernaar om de hele winkelervaring zo bevredigend en leuk mogelijk te maken. Wij zijn een internationaal georiënteerde met onze roots in Rusland, Israël en Antwerpen u kunt ons vandaag in Antwerpen vinden met een internationale klantenkring.

 

Bekijk onze winkel en speciale aanbiedingen, en neem contact op met vragen of verzoeken.

We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn met de hoogste kwaliteit van vakmanschap en een betrouwbare persoonlijke relatie op te bouwen.  

Het Rayar-team, Ricky en Yosef

bottom of page