top of page

Verlovings ringen

Op maat ontworpen en op maat gemaakte verlovingsringen gemaakt door vier generaties Rayar-ambachtslieden.

 

Op maat gemaakt  ontwerpers van juweliers die uw mooiste en meest verfijnde verlovingsringen maken.

ring ds 0.51ct side 0.36ct m98m__2022-04-21-13-42-25-B34QG..jpg

Sieraden die je hart raken, voor altijd.

gold-ring-diamonds.jpeg
golden-ring-solitaire.jpeg
golden-rings-diamonds.jpeg

Creëer je eigen verlovingsring

Rayar is trots om u dit bijzondere sieraad aan te bieden voor uw once in a lifetime moment. Heeft u een idee voor een op maat gemaakt ontwerp voor uw verlovingsring?

 

Al onze verlovingsringen worden op maat gemaakt, neem contact met ons op om te bespreken wat u zoekt. We vertrekken vanuit uw ideeën om uw persoonlijk ontworpen verlovingsring te maken.

 

Creëer samen met het Rayar team jouw unieke ring.

Sieraden op maat

Of u nu op zoek bent naar een geelgouden ring, roségoud of witgoud, wij staan klaar om naar uw wensen te luisteren en u van dienst te zijn. U ontwerpt, wij bouwen. Net zoals dit moment uniek voor u is, kan uw verlovingsring door u worden gemaakt. Maak het je eigen. Vertel het Rayar-team waar u naar op zoek bent en samen met onze specialisten creëren we uw verlovingsring op maat.

 

Naar welke verlovingsringstijl ben je op zoek? Denkt u aan een multistone of een solitair? Wanneer u de verlovingsringspecialisten van Rayar bezoekt, zult u niet teleurgesteld zijn. Hou je van een stokbrood in steenvorm? Liever een tweekleurige gouden verlovingsring met diamanten? Alles is mogelijk!

 

De Rayar-verlovingsringen worden allemaal vervaardigd door onze juweliers in Antwerpen door de meest bekwame juweliers ter wereld. U zult genieten van onze selectie, en als u de voorkeur geeft aan een meer gepersonaliseerde optie, maak dan uw eigen ontwerp.

Ben je klaar om een op maat gemaakte handgemaakte verlovingsring mee naar huis te nemen?

Prijzen verlovingsringen

Diamanten ringen en verlovingsringen kunnen in prijs variëren. De meeste gouden ringen met diamanten variëren tussen de €2.000,- en €5.000,- Hoewel je misschien een verlovingsring onder de €1.000,- vindt (aangeboden door de meeste grote merken online), zul je merken dat deze ringen meestal gemaakt zijn van het minder zuivere goud, bijvoorbeeld: 14 karaats of zelfs andere materialen zoals platina, wat geweldig is als u op zoek bent naar een prijs. Wanneer u op zoek bent naar een solitaire met puur goud (24 karaats) en vooral uw eigen ontwerp, betaalt u meer, maar u kunt er zeker van zijn dat u een unieke verlovingsring heeft die echt van u is.

Om u gemoedsrust te bieden, bieden wij u de beste prijs op de markt voor solitaire diamanten aangezien we een actieve makelaar zijn op de diamantbeurs in Antwerpen.

De duurste verlovingsring ooit.

Wist je dat de duurste verlovingsring de Cartier-verlovingsring van Grace Kelly is? De geschatte kosten (in 1956) waren $ 4.060.000 in 1956 en als je de huidige inflatie in aanmerking neemt, zou dit meer dan $ 38 miljoen zijn!

De witte diamant in deze ring is 10,47 karaat (dat is ongeveer 418 gram) en heeft een Emerald Cut.

foto bron: Cartier

Het verhaal gaat dat Kelly een levenslange fan was van Cartier-sieraden en voor het eerst werd geïntroduceerd in het designhuis door regisseur Alfred Hitchcock. Grace Kelly ontving de ring van prins Rainier III van Monaco na een jaar verkering.

De ring is gemaakt van twee familiestukken en vormden verweven ringen van diamant en robijn. Omdat deze ring deel uitmaakte van de kroonjuwelen van Monaco, gaf prins Rainier Kelly ook een tweede verlovingsring, een die ze kon verslijten.

grace_kellys_engagement_ring.jpg
Grace_Kelly_photo_Wikipedia_MGM.jpg

Op zoek naar diamanten verlovingsringen in Antwerpen of online?

D denk je dat je Antwerpen als diamanthoofdstad van Europa moet bezoeken om verlovingsringen te kopen? Nou, denk nog eens goed na. Het Rayar-team is nog niet zo lang geleden van Brussel naar Antwerpen verhuisd om het beste bij onze internationale klantenkring te passen. We zijn nog steeds actief op de diamantbeurs in Antwerpen, dus u kunt er zeker van zijn dat we u de beste prijs voor uw diamanten kunnen bieden. We zijn in het hart van Europa en bedienen een internationale klantenkring van expats, mensen die werken voor de internationale instellingen, en natuurlijk de lokale bevolking met veel smaak van fijne sieraden

.

U kunt enkele verlovingsringen vinden in onze online collectie, en wanneer u onze juwelierswinkel op de Vestingstraat 10 bezoekt, kunt u bladeren door onze prachtige collectie uniek vervaardigde verlovingsringen. Koop verlovingsringen online en bel het Rayar-team met al je vragen. De perfecte diamanten verlovingsring staat in onze winkel, bezoek ons en laat u verrassen.

Waar moet je op letten bij een verlovingsring?

De ideale verlovingsring is het juweel dat op unieke wijze uw persoonlijkheid feilloos communiceert. Deskundige diamantbewerkers zullen u vertellen dat de perfecte diamant de vier C's bevat:

 • Kleur

 • Helderheid

 • Karaat

 • Snee

 

Bovenstaande kenmerken moeten worden overwogen bij het winkelen voor de perfecte ring. Zowel kwaliteit als prijs worden hierdoor bepaald. Wij garanderen dat de details van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien kunnen de diamanten die in uw ring worden gebruikt in verschillende vormen voorkomen, bijvoorbeeld:

 • Smaragd geslepen

 • Prinses knippen

 • Ovaal gesneden

 • Rond briljant geslepen

 • Kussen gesneden

 • peer gesneden

 • Hart gesneden

 • Markiezin gesneden

 • Asscher knippen

 • Stralende snit

Bezoek onze winkel om ze allemaal te bekijken. Al onze diamanten zijn gecertificeerd door een aantal van onze medewerkers: het International Gemological Institute (IGI), de High Diamond Council (HRD) en het Gemological Institute of America (GIA).

igi-international-gemological-institute-logo.png
Hoge-raad-diamanten-logo.png
GIA-gemological-institute-america-logo.png

Diamanten verlovingsringen

Verlovingsringdiensten

Geniet van de voortreffelijke ervaring van winkelen bij Rayar. De ervaren goudsmeden, juweliers en diamantmakelaars zijn hier om u een echt unieke verlovingsring aan te bieden. Wij verkopen u geen verlovingsring, wij leveren een jarenlange service, wij gaan verder waar anderen stoppen. Vraag naar onze uitgebreide diensten, bij Rayar is klantenservice onze belangrijkste missie. Repareren, vergroten of verkleinen en schoonmaken, het is allemaal mogelijk. Wij zijn hier om u van dienst te zijn.

Koop de beste verlovingsring ooit en maak je klaar voor je beste dag!

Met liefde,

Team Rayar,

Josef & Ricky

Wij bieden diamanten van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Het vakmanschap is gegarandeerd voor de komende jaren. Merk op dat onze diamanten altijd kleur en helderheid bevatten.

 

De meeste klanten kiezen voor witte diamanten omdat deze het duidelijkst zijn. Probeer ze een keer uit en je wilt niets anders meer. Om u een idee te geven leveren wij de volgende diamanten:

 • 18-karaats wit

 • Geel

 • Platina

 • Rose goud

 • Kleurloos en bijna kleurloos

 • Licht, tot zeer licht om flauw te vallen

 

De fluorescentie die de diamant produceert, hangt af van hoe de UV-stralen interageren met elke kleur. Dit verandert het uiterlijk en de waarde.

bottom of page